Wij weten als geen ander hoe belangrijk het voor u is dat uw vracht veilig en op tijd wordt bezorgd. Daarom pakken wij niets over, maar gaat de vracht rechtstreeks van u naar uw klant. Wij rijden niet alleen in Nederland, maar ook door heel Europa. Bij ons betaalt u niet voor de grootte of gewicht van uw vracht, maar een vaste prijs per kilometer. Zo weet u van te voren hoeveel u kwijt bent. Dat noemen wij goede service, voor een eerlijke prijs.

Uniek in deze Markt. Uniek in Europa. Altijd een vaste prijs voor al je koerier werkzaamheden. Door een uniek netwerk van meer dan 100 koeriersbedrijven kunnen wij altijd tegen een zeer scherpe prijs, op elk tijdstip op elke locatie jouw koeriers werkzaamheden verzorgen. In de meeste gevallen bespaar je ruim 30% op de koeriersdiensten.

Lastminutekoeriers valt in een groep waar inmiddels ook een soortgelijk platform voor de dagelijkse ritten is met ruim 200 verschillende transportbedrijven, bespaar hier tot 20% op je transport opdrachten door heel Europa!

PAKKETTEN EN PALLETS

Met onze bestelbussen vervoeren wij uw grotere pakketten en maximaal 4 europallets tot een lengte van 3.60 meter en 1400 kg.

BRIEVEN EN PAKKETTEN

Met onze bestelwagens kunnen wij uw (spoed)brieven en uw pakketten tot een lengte van 1.60 meter en 900 kg vervoeren.