U schakels ons in voor al uw zendingen binnen Nederland of buitenland. Met verschillende vrachtwagens en busjes kunnen wij al uw pakketten zonder zorgen bezorgen. Heeft u een vraag over onze mogelijkheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze firma bestaat uit 30 eenheden, bestaande uit diverse vrachtwagens en trailers om u te kunnen voorzien van alle soorten transport.WIj hebben uw transport stevig in handen!

Waar staan we voor?

We houden van korte lijnen en persoonlijk contact. ART Transport is anders dan andere transport bedrijven door de extra aandacht die wij geven. Wij geven een vlotte antwoord op al uw vragen, POD’s (proof of delivery) worden snel afgegeven, status updates zoals track & trace is altijd beschikbaar. Voor uw maatwerk behoeftes in transport helpen wij u ook graag verder!

Kwaliteit

Voor onze transport diensten vinden we kwaliteit enorm belangrijk. Wij werken dan ook volgens de laatste normen veilig, met nieuwe materiaal en met vakkundig personeel. Voor al uw zendingen zijn wij uw prive chauffeur voor uw goederen. Uw vracht is bij ons in goede handen.

Uw transportbedrijf

Wij zijn gespecialiseerd in internationaal transport en bieden alle soorten transportoplossingen die bij u past. Wij hebben hierin veel ervaring en een zeer modern dienst voor opgericht met een moderne wagenpark en een secured transport oplossing. Dankzij onze track & trace systeem, kunt u uw zending altijd volgen. Hoe groot of klein uw zending ook is, ART Transport regelt het voor u!

ART Transport is:

  • Servicegericht

  • Gespecialiseerd in groupage transport (LTL en FTL)

  • Kennis en ervaring in transport

  • Met een eigen kantoor in Nederland